Naiset etsivät miehiä Euroopassa in 2021

Updated: 27 July 2021

Oletko nainen, joka haluaa tavata miehiä Euroopassa?

Tässä on luettelo parhaista verkkosivustoista, jotka tapaavat miehiä Hollannissa, Belgiassa ja Saksassa.

KÄRKI! 
Käytä  ilmaista Google-kääntäjän työkalua  kommunikoimaan muilla kielillä, kuten Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa jne.

naiset etsivät miehiä

Top 10 sivustoa tapaamaan miehiä Hollannissa

 1. E-Yhteensopivia
 2. Frship
 3. Be2 Dating
 4. DateBord
 5. Pepper Dating NL
 6. Ilkivaltainen dating
 7. Suhde suunnitelmaan
 8. Lexan dating
 9. Match4Me
 10. Sukupuoli dating Hollanti

GayParShip  | NieuweRelatie.nl  | Tindl

Secret Flirt  | 50Liefde (Senior dating)

Vertaa kaikkia hollantilaisia ​​dating-sivustoja

 


Valitse sopiva sivusto, jossa voit tavata miehiä Euroopassa

 

 

 


Hollantilaiset miehet

Nykyaikainen Euroopan maa, Alankomaat on erittäin kansainvälinen luonne ja tunnetaan sen liberaalisuudesta.

Hollantilaiset miehet arvostavat naisia, osoittavat heille kunnioitusta ja käyttävät heitä itsenäisinä, tasa-arvoisina yksilöinä.

He tekevät suuria kumppaneita, koska he ovat joustavia, suvaitsevia yksilöllisiä eroja, koulutettuja ja kunnianhimoisia.

He eivät kiinnitä huomionsa itseensä, koska he ovat melko nöyriä.

Hollantilaiset miehet eivät yleensä osta naisia ​​kalliita lahjoja, koska he eivät yksinkertaisesti arvosta niitä menestysmalleja, joita muut länsimaiset yhteiskunnat arvostavat.

Hollantilaisella miehellä miellyttää naista, ja hän todella välittää mitä hän haluaa, ja hän menettelee usein suurenmoisia mieltymyksiä mielikuvituksellisesti.

Alankomaiden perustuslaillinen monarkia on kulttuurisesti monimuotoinen maa, jonka asukkaat ovat kaikkialta maailmasta.

Se tunnetaan laajalti tulppaanien ja tuulimyllyjen maalta.

Alankomaat on kansainvälisen yhteistyön ytimessä EU: n ja Naton perustajajäsenenä ja isäntänä Haagin kansainvälisessä tuomioistuimessa.

Maa on risteytynyt joet, kanavat ja patoja, ja ranta ei ole koskaan kaukana.

Suuri osa maasta on tasainen ja jopa merenpinnan alapuolella.

Alankomaissa on lauhkea ilmasto, mikä tarkoittaa, että kesät ovat yleensä viileitä ja talvet ovat lieviä.

Tunnetut kaupungit Hollannissa

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haag, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Leeuwarden, Breda, Tilburg, Tiel, Heerlen, Zwolle, Groningen, Haag, Haarlem.

Etsitään rakkautta oikeaan online dating-paikkaan

Hyvät naiset, aion aloittaa sinut muutamien länsimaiden salaisuuksiin.

Miksi?

Koska suuri määrä länsimaisia ​​miehiä (tai farangia, kuten sinä kutsuit meitä), etsit yksinkertaisesti samoja asioita elämässä, kuin haluat.

Thai Romances on dating ja yhteyspaikka erilainen. Perustajamme rehellisesti uskovat kahden hyväksyttävän aikuisen terveelliseen suhteeseen. Tämä pätee erityisesti thaimaalaisten naisten ja länsimaiden keskuudessa, sillä kaukokartiot etsivät epätoivoisesti heidän elämäänsä perinteistä kumppania.

Paljon farangia on nyt pettynyt naisten kanssa länsimaissa. Vanhat arvot ovat menossa kaatumaan, minkä takia farangit ovat kääntyneet Thaimaan kaltaisiin maihin elämään elämää paremmassa suhteessa.

romanssi

Kuulit sen oikein, romantiikkaa.

Itse asiassa romantiikka ja rakkaus ovat  yhtä paljon  ihmisen uskomuksia kuin ne ovat sinun. Aitoja tavaroita niin usko, mitä sanon.

On mielenkiintoista ajatella, että romaani merkitsee paljon enemmän Farangsille kuin Thaimaan miehille. Se on varmasti kulttuuri ja kasvatusmallisto, myös molempien välillä.

Useimmat naiset ympäri maailmaa haluavat romantiikkaa.

Etkö sinä (jos olet nainen)?

Mutta suurimman länsimaiden ulkopuolella miehet eivät ole saavuttaneet sitä, mikä on heidän elämäänsä ja naistensa elämää tärkeä.

Siksi thai-naiset haluavat dating Farangia – ainakin kun he ovat olleet huonolaatuisia miehiä Thaimaasta.

Dating ja rakkaus

Rakkaus löytää aina tavan!

Mutta ensin tulee koulutusta etenkin kulttuurien välillä.

Se on sama kuin thaimaalainen nainen ja Farangin kotikulttuuri.

Eroja ja eroja on hyvä asia, ymmärrys ja vahva sidos, mutta sinun on puhuttava odotuksistasi, odotuksistasi ja tarpeistasi ja työskenneltävä suunniteltaessa edetä – rakkaudella, kunnioituksella ja ystävällisyydellä.

Tässä on nopea tarkistuslista sinulle ja potentiaalisille ihmisille elämässäsi:

 • Mitä etsit kaveriin?
  • Jaa tämä, kun olet hyvässä ymmärryksessä
 • Mitä uusi online dating-kumppani haluaa saada sinulta?
  • Onko tämä sopiva sinullekin?
 • Mitkä ovat odotuksesi hänestäsi, rakkaudessa, romantiikassa ja taloudessa?
  • Monet Farangit eivät ymmärrä thaimaalaista perhetuen kulttuuria. Kaikki te tanssit tytöt tarvitsette selittää tämän. Sinun on myös ymmärrettävä hänen perhearvonsa.

Kun saat nämä haastavat neuvottelut käynnissä, sinulla on molemmat paljon enemmän todellista tietoa siitä, missä mahdollinen suhde johtaa.

 

Ole rehellinen ja luotettava thaimaalainen tyttöystävä, jota hän etsii.

Jos vastaukset, jotka molemmat paljastat, eivät sovellu jompaankumpaanne, ole rehellinen ja yritä uudestaan. Ei ole mitään haittaa yrittäessäsi ja epäonnistumisena niin kauan kuin siirryt eteenpäin ja yritätte uudelleen.

Rakkaus löytää aina keinon, jotta sinulla olisi romantiikan menestys!

Aina!

Nämä ovat minun ensimmäinen 2 vinkkejä teille naisille.

Pidä etsimässä enemmän, tulossa onnistuneeseen online-suhdetta, rakkautta ja romantiikkaa.

Miksi thai-naiset mieluummin ulkomaalaiset miehet

Vaikka he ovat vain murto-osaa Thaimaan naispuolisesta väestöstä, on suuri joukko thaimaalaisia ​​naisia, jotka mieluummin ovat ulkomaisia ​​aviomiehiä ja poikaystäviä.

Minulla ei ole tosiasioita ja lukuja, mutta arvausani on se, että ulkomaalaisten aviomiehiä ja poikaystäjiä etsivät thaimaalaiset naiset ovat korkeammat kuin useimmissa muissa maissa. Mutta miksi ?

En aio väittää, että Thaimaan suosituimmista matkailupisteistä, kuten Pattaasta, Bangkokista, Phuketista, Koh Samuiista, Hua Hinista ja Chiang Mai -bändeistä työskentelevät Thaimaalaiset tytöt ovat hyvin rahapoliittisia.

Thaimaalaiset tytöt ovat yleisesti köyhiä perheitä, heikosti koulutettuja ja joilla on vain vähän mahdollisuuksia edetä korkeaan palkkatyöhön tai uraan.

Heidän parhaan mahdollisuutensa köyhyyden poistamiseksi on mennä naimisiin rikas ihmisen kanssa tai ainakin mies, joka voi tarjota taloudellisen turvallisuuden.

Pattayan (esimerkiksi) vieraileva keskimääräinen miespuolinen ulkomaalainen vierailee täyttävän nämä kriteerit. ja hyvin, hän vain sattuu olemaan metsästää yhtä thaimaalaista tyttöä, aivan kuten hän.

Mitä muuta thaimaalaista naista, hän ei ole köyhä, hän ei ole tyttöystävä. Hän voisi olla mitä tahansa sairaanhoitajalta asianajajalle, opiskelija menestyväksi liikemiesksi.

Hän ansaitsee hyvän palkan, eikä odota, että hänen ulkomaalainen poikaystävänsä tai aviomiehensä maksaa kaikesta.

Heille on tietenkin jotain houkuttelevampaa ulkomaalaisista kuin rahoista. Ainakin se tuntuu minusta, mutta olen vain esittänyt mielipiteitä täällä.

Ei myöskään ole mitään syytä, miksi raha ei voisi olla asialistaa epäsuorammin.

Itsenäiset itsenäiset thai-naiset voisivat ehkä mieluummin käyttää ulkomaisia ​​kumppaneita, koska he ovat taloudellisia, mikä tarkoittaa, että he voivat säilyttää oman taloudellisen riippumattomuutensa.

Status-symboli 
I Oletko koskaan päivätty Thai-baaripyörällä, huomasitko kuinka hän teki pisteitä viemään sinne paikkoihin, joissa hänellä oli ystäviä tai perheenjäseniä, esimerkiksi hän ottaisi sinut takaisin baaristaan, suosikki ruokapaikoistaan ​​tai tavata sisarensa tai serkkunsa.

Hän näyttää periaatteessa heille uuden aseman, sinä.

Ulkomaisten poikaystävien kokeilu

Rahoituksellisesti itsenäiset ura-ajatukset yksittäisillä thaimaalaisilla naisilla on aikaa heidän käsiinsä, he eivät ole kiireisiä mennä naimisiin ja aloittamaan perheen.

He voivat hakea ulkomaalaista poikaystävää vain kokemukseen, seksuaaliseen ja sosiaaliseen kokeiluun sekä vertailla ulkomaisia ​​miehiä Thaimaan vastaaviin.

Ulkomaalaiset ovat Uskomatonta kuin Thaimaalaiset

Vuoteen 1935 monikielisyys oli laillista Thaimaassa. Miehellä voisi olla vaimo sekä pieni vaimo (emäntä), joka tunnetaan nimellä mia noi.

Ja usko sitä vai ei, hänellä voisi olla kolmas vaimo, jota hän vieraili pelkästään seksiä kohtaan.

Internet-viittaukset viittaavat Thaimaan miehen kolmanteen vaimoon tuona aikakaudena seksiorjana.

Monogamia ei ole laatu, jota thaimaalaiset miehet tuntevat.

Vaikka monikielisyys ei ole enää laillista Thaimaassa, ja se on käytäntö, joka johtaa usein puolisonsa verenkiertoon, monet thai-miehet harjoittavat käytäntöä toisen vaimon pitämisestä, useimmissa tapauksissa tämä on edelleen normi ja jota pidetään hyväksyttävänä useimmat Thaimaan naiset.

En sano, että ulkomaalaiset eivät käytä monimuotoisuutta.

Ero on, että thaimaalaiset miehet saattavat odottaa vaimonsa hyväksyvän sen, mutta ulkomaalainen ei yleensä halua.

Thaimaan miehet eivät halua niitä 
Thaimaan miehet eivät pidä “naimisissa”, eli he eivät halua mennä naimisiin naisen kanssa huonommasta sosiaaliluokasta tai taustasta.

Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että keskimmäinen thai-tyttö, joka haluaa työskennellä baarissa, olisi vaikea löytää varakas thai-aviomies.

Thaimaalaiset miehet sanovat olevansa hyvin haluttomia avioeroihin, leskiin ja yksinhuoltajainihin, jotka puolestaan ​​jättävät thaimaalaisille naisille näihin luokkiin muuta vaihtoehtoa kuin etsiä ulkomaista kumppania.

Thaimaalaiset naiset mieluummin länsimaalaisten mieleen

Olipa kyse heidän seksuaalirikostuestaan, itämaisesta ulkoasustaan ​​tai Thai-tavoistaan ​​ja toimintatavoistaan, thaimaalaiset tytöt ovat erittäin miellyttäviä miehille.

Aivan kuten Latino ja Skandinavian naiset vetovoimaisia ​​muita miehiä kohtaan.

Ei ole mitään makua, joten ei ole mitään syytä, miksi thai-nainen ei yksinkertaisesti halua mieluummin länsimaisia, arabialaisia, afrikkalaisia ​​tai mitä ulkomaalaisella on.

Kyllä, se todellakin voisi olla niin yksinkertainen, eikö niin?

Mitä ajattelen 
henkilökohtaisesti, uskon, että pieni määrä thai-naisia, jotka miellytävät ulkomaalaisia ​​miehiä, tekevät niin monesta eri syystä, mukaan lukien kaikki tällä sivulla mainitut.

Thaimaassa asuessani aikani olen nähnyt kaikenlaisia ​​suhteita. Olen nähnyt monia ulkomaalaisia, joilla on hämmästyttävän kaunis “pokaalin vaimo”.

Olen tuntenut vanhukset ulkomaalaisille, jotka ovat vaimonsa, näyttävät jyrkästi odottavan hänen kuolevan.

Minulla on joitakin nuoria kavereita, jotka houkuttelevat ja menestyvät rikas nuori thai-naiset, niin rikkaat omistavat omat Mercedes Benz

Olen iloinen voidessani sanoa, että tunnen erinomaisia ​​thaimaalaisia ​​/ länsimaisia ​​pareja, heillä on upeita suhteita ja jakavat aitoa rakkautta toisilleen rodusta, kulttuurista, väreistä tai rahoista riippumatta.

En tiedä miten, missä tai miksi he tapasivat. Ei ole väliä onko se kätevä, koska totuus on, se on tavallisesti molemmille.

Mitä ajattelet 
avioliitossa, eronnut, dating, toivomalla thai-tyttösi tähän mennessä, tai sinulla on vain mielipide siitä, miksi jotkut thaimaalaiset naiset mieluummin miehet tai poikaystävät suosivat ulkomaalaisia ​​miehiä?

Jos joku vaihtoehdoista kyselyssä (kysely suljettu) ei vastaa mielipiteesi tai vakaumuksesi, jätä ajatuksiasi tämän sivun alaosassa olevaan kommenttiin.

Sinun ei tarvitse kirjautua sisään tai rekisteröityä, jos et halua, voit kommentoida vieraana.

miehet etsivät naisia ​​Euroopassa

Filippiiniläiset naiset etsivät miehiä

Filippiiniläisiä naisia ​​pidetään aina parhaan naisen maailmassa naimisissa.

Filippiiniläinen on Aasian maa, jolla on tuhansia yksittäisiä naisia ​​ja miehiä, jotka odottavat tavata unelmamäestään.

Itse asiassa tuhansia filippiiniläisiä naisia ​​ja miehiä online on Filippiinien dating sites.

Filippiiniläiset naiset

He etsivät kumppania rakkaudesta ja romantiikasta, suhteista ja avioliitosta.

Suurin osa näistä Filippiineistä tytöt ja pojat etsivät avioliittoa.

He eivät etsi lyhytaikaista päivämäärää, vaan pitkäaikaista suhdetta.

Filipina-yhtyeet etsivät ystäviä, kavereita, kumppaneita ja jopa sielunkumppaneita paikallisesti Filippiineillä, mutta he avaavat myös Amerikkaan.

Online dating Filippiineillä on silta, joka yhdistää Filippiinien miesten ja naisten keskenään.

Sen sijaan, että menisi klubiin etsimään päivämäärää, yksittäiset filippiiniläiset tytöt rekisteröivät itsensä Filippiinien dating-sivustoihin etsimään päivämäärää.

Naiset Filippiineillä eivät pidä vierailulla yökerhossa löytääkseen sielunkumppaninsa.

He etsivät todellista rakkautta.

Joten, paras tapa heille löytää oikea yksittäinen nainen tai mies on filippiiniläisistä dating sites. Jotkut Filippiinien dating-sivustot tarjoavat työkalun jäsenten etsiä toisiaan verkossa maksutta mitään maksua.

Se tarkoittaa, että voit luoda profiilin, etsiä kaikki Filippiinien sinkut ja toimia vuorovaikutuksessa kaikkien Filippiinien henkilökohtaisten dating-mainosten kanssa ilmaiseksi.

Prosessin etsiminen online-haaveesta on helppoa 1, 2 ja 3.

Filippiinien online dating-palvelun hyvä asia on se, että se säästää aikaa ja rahaa.

Kuinka paljon käytät rahaa maksaaksesi juomia baarissa yhden yön aikana? Kuinka paljon aikaa vietät tavallisesti baarissa etsimään päivämäärää?

Online Filippiinien päivystyspalvelu vie muutamia minuutteja rakentaa kaunis profiili. Voit jopa lisätä valokuvasi profiiliisi.

Kestää muutamia minuutteja etsiä Filipina-tyttöjä ja miehiä Filippiinien verkkosivuilla. Ja vuorovaikutuksessa kaikkien Filippiinien miesten ja naisten kanssa lähettämällä viestejä vie muutaman minuutin.

Joten, vain muutamassa minuutissa, voit tarkastella tuhansia yksittäisiä Filippiinejä miehiä ja naisia ​​missä tahansa Filipininkiin treffipalvelussa. Joten, on parempi löytää päivämäärä verkossa näinä päivinä.

Siksi etsimällä Filippiinien singleä verkossa täysin ilmaiseksi Filippiinit dating palvelut on pala kakku.

Vain muutama minuutti aikaa, voit ottaa yhteyttä tuhansia online Filippiinien kissoja, jotka etsivät heidän kumppaninsa.

Paras osa online dating on ilmainen.

Et koskaan maksa mitään löytääksesi todellisen rakkaasi.

Dating Filippiinit ovat auttaneet tuhansia suhteita ja avioliitto syntyy verkossa.

Löydät tulevan unelmamarin näissä filippiiniläisissä dating sivustoissa.

Sinun pitäisi ryhtyä toimiin nyt liittämällä nämä dating sivustot.

Toinen puoli odottaa sinua.

Tuhansia Filippiiniläisiä tyttöjä, jotka etsivät avioliittoa miehiä, odottavat Internetiä ja miehiä. Etsi yksi ainoa filippiiniläinen nainen tai mies tänään.LUE NÄMÄ POPULARIT ARTIKKELIT

ZoekEenDate kotisivu