IK MOCHT HAAR tinder PROFIEL GEBRUIKEN…#BAASVLOG48

==>> Watch the video now

 


HOLYSHITGEEEK!
Webshop:
Instagram:

Edit:

Wat leuk dat je terecht bent gekomen bij deze video en dus op mijn kanaal. Mijn naam is Bas Baas en ik ben knettergek, zoals jullie weten 🙂 ELKE DAG OM 17:30 zal ik een video voor jullie uploaden. Op mijn kanaal zul je de gaafste en gekste video’s vinden die ik beleef met mijn vrienden en de mensen om mij heen. Van vlogs tot series, alles zul je hier vinden. Daarbuiten vind ik het belangrijk om samen met JULLIE de leukste dingen te doen. Houd zeker mijn instagram @bas_baas_ in de gaten om te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van alles. Deel jouw stories en foto’s met de hashtag #HOLYSHITGEEEK en wie weet krijg je een reactie van mij.

Zakelijk contact: basbaas@managemen.nl
Het management van Bas wordt exclusief verzorgd door Managemen (www.managemen.nl).

Fanmail kan gestuurd worden naar het kantoor van het management van Bas (Bas is hier zelf niet):

Bas Baas
Bronsteeweg 49B
2101AB Heemstede
Nederland